Rabu, 4 November 2009

final exam aku kt upsi..


6 hb & 11 hb nov 2009...

ngah bejuang nih hehe


2 papers je sem ni hehe...
"berpenat lelahlah kerana sesungguhnya kesenangan itu selepas kepayahan... jgn berdukacita kerana hidup ini meletihkan, sebab demikianlah hidup itu diciptakan." - imam Syafie -

9 ulasan:

rambo malaya berkata...

gudluck weh

syahir Mohamad berkata...

Salam..
jgn lupa stdy walaupun 2 paper.
hehehe..

amerzack berkata...

Anak itik pegi mandi, Pergi mandi dlm perigi, Stadi2.. jgn dok maen barnbuddy... je.. haha.. Wei, aku nk mtk maaf byk2 kt hg kolo aku ade wt slh kt hg yg aku xprsn.. Kolo aku ade myakitkn ati hg ke.. yg jgk aku xprsn.. Kolo ade pape yg hg xpuas ati ngn aku ke, just see me.. ckp je.. Aku hanya manusia biase yg x lps drp mlakukn ksilpan.. Gud luck 4 ur exam.. Igt.. ni exam terakhir kte kt upsi ni...

singamaraja berkata...

Salam ziarah

aba cenna berkata...

tq...

KeTika CinTa BerTasbiH berkata...

Bismillahirrahmanirrahim…Ya Allah, beriknlah kami ksmptn waktu untk memohon dariMu..anugerahknlah kjyaan dlm peperiksaan kami ini..anugerahknlah kejayaan kpd semua rakan2 kami..jgn ada antara kami yg sedihnya sendirian..andai telah tulis d luhmahfuz akan kegagalan kami maka ubhlah mnjd kjyaan..Engkau yg Maha Agung, mudah2 an kptsn fasa ini lbh cemerlang dr sebelumnya..Kejayaan mengiringi kami..berkatilah ilmuMu kpd kami agar dpt d manfaatkn ke jln Mu yg di redhai..aminn..sbr2 kn doa ini, mgkn ada di antara kta yg doanya d makbulkan Allah..insyaallah

Ya ALLAH..Permudahkanlah sahabatku ini menduduki imtihan duniaMu, jadikan debaran dijiwanya disebabkan risau jika gagal melamar redhoMU, dengarilah rintihannya yang sanggup bersusah demi ilmuMU..

salam imtihan..!!man jadda wa jadda..!!

aba cenna berkata...

syukran kasir...

syahir Mohamad berkata...

salam..
tanam sayur letih tak?
hahah.. sanggup berjaga malam tu takut kena curi..

aba cenna berkata...

TANAM SYUR TU TUK RELEASE TENSION....;P STDY SIANG MALAM OTAK KENA REST GAK KAN2???