Selasa, 16 September 2008

..................;p

amik ni petua camner nak disayangi org disekeliling kita mahupon yg bejauhan dr kita…….;p
1st step
sayangi org len melebihi diri sendiri haha…….;p
2nd step
jd la orphan like me huhuuu……
mesti org sayng kerna sape2 yang tak sayang orphan tuhan marah die…
ni la petua aku disayangi org hehheh………;p
pastu de la satu dua lg steps die aku tak berape nak ingat…
pe pon tu la petua yg aku de yg boleh d kongsi besama……….;p
pasni jgn tanyer petua camne nak disayangi org lg t……….; )


*tp syng yg aku dpt tak same cam sape2 yg ade kedua org parent yg macm korng ade… so tak yah la nak petikai kasih sayang yang aku dpat dr org sekeliling aku… kerna itu je yg aku ade tuk mengisi kahausan kasih sayang ini……..; )

4 ulasan:

seha berkata...

bersykur dgn ape yg kta ader...
jgn terlalu meminta2..
ermmmm...
hargai apa yg ader di hdpan kta, sblm sumenye mninggalkan kte...=)

tijah_87 berkata...

sedih lok baca ni.huhu

aba cenna berkata...

kesedihan untuk dinikmati.........;p

Raudhatul Asrar berkata...

Salam ziarah sahabat,

Dulu diri ini mengharapkan kasih sayang manusia tapi alhamdulillah, Allah SWT beri kesedaran pada diri ini bahawa kasih sayang Allah SWT tidak akan pernah mengecewakan kerana Allah SWT tak pernah mengabaikan kita walau sesaat cuma kita yang banyak mengabaikan Allah SWT.

Mungkin dirimu kekurangan kasih sayang di dunia ini tapi kasih sayang Allah SWT tetap disampingmu. Andai dirimu rasa tiada kasih sayang, perasaan tu buang jauh-jauh ye kerana Tuhan kita Tuhan yang Maha Penyayang.