Monday, September 15, 2008

..................;p

amik ni petua camner nak disayangi org disekeliling kita mahupon yg bejauhan dr kita…….;p
1st step
sayangi org len melebihi diri sendiri haha…….;p
2nd step
jd la orphan like me huhuuu……
mesti org sayng kerna sape2 yang tak sayang orphan tuhan marah die…
ni la petua aku disayangi org hehheh………;p
pastu de la satu dua lg steps die aku tak berape nak ingat…
pe pon tu la petua yg aku de yg boleh d kongsi besama……….;p
pasni jgn tanyer petua camne nak disayangi org lg t……….; )


*tp syng yg aku dpt tak same cam sape2 yg ade kedua org parent yg macm korng ade… so tak yah la nak petikai kasih sayang yang aku dpat dr org sekeliling aku… kerna itu je yg aku ade tuk mengisi kahausan kasih sayang ini……..; )

Saturday, September 13, 2008

lookin for something to lookin at...

then when i found it

i couldnt see it

coz it not for me

n wonder y

some of them can face it

but not me

even try my best

it really hard for me



then i keep trying

hopefully

i ll make it