Thursday, September 10, 2009

ermmm... puasa..tak pe lah..


salam ramadhan.

dah 3 minggu di bulan ramadhan... dah lebih seminggu masuk bulan september... dah 3 mingu tak post entry... dah 3 mingu kite berpuasa... dah lama tak de artikel tazkirah lam blog ni... malas je nak berblog akhir2 ni... "sibuk" ngan hal2 dunia - pengajian, jemputan berbuka, bengkel, program, projek, asigment, internet lagho, tesis, meeting, tedo, dll..

tingat lak kat kampung.. tak pe lah tket dah beli.. aku balik senin ni 14 hb.. awal sket dr taun2 lepas.. ponteng 2 kelas...

kureng sket rasa bosan ngadap benda yg sama je kat sini... biar lah... balik awal pon.. leh gak bebuka ngan kuarga besahur sama2... tolong mak ayah ape yg patut dekat2 raye ni... tution adek... ngasuh anak buah... wowowooo sibuk gak la ngan hal2 dunia huhu.... same je cam kat sini...

tak pe lah - asek tak pe je aku neh...


ape pon selamat berpuase
ambil lah peluang di bulan yg mulia ni tuk beribadat sesungguhnyer...
setahun hanya sekali..
moga ditemukan dengan mlm qadr..

ameeeennn....