Saturday, November 21, 2009

datang dan pergi...


perghh sayu je rase

sok last day aku kat kolej ni

dah 7 sem aku bemastautin sini....

bemacam ragam gaya orang aku temui.

yang pasti aku tetap aku

rasa bru mcm semalm aku mendaftar sebagai student UPSI

sedar2 sok dah nak daftar kuar kolej... sekaligus meninggalkan UPSI..

3 taun setngah weh aku kat sini

kalo dipikirkan lama tu

tp bila dah belalu cam ni

memang tak terasa tempoh yang panjang tu...


aku tak tau nk cakp pe dah ni

touchin' gak la... huhu..


dulu my big boss(bapak) aku antarkan masa mula daftar

sok mcm biase lah dia yg akan menjemput anak kesayngan die ni bawak balik kedah sane hehe...

tu tanda nya tugas dia sebagai bapak aku hampir selesai suda... tinggal lagi nak lepaskan aku je....;p

tp sebagai anak lelaki lepas2 seorng bapak macam mana pon tak sama dengan die lepaskan anak perempuan... maksudnya lepas ni giliran aku plak nak jaga my boss huhu...


kembali pada kehidupan aku kat Tg malim ni.

hubungan aku ngan kampus boleh dikatakan sngat2 rapat hehe... kadang2 aku rasa melebihi hubungan aku ngan rakan2, aku selalu gak berada di kampus sibuk ngan aktvt pesatuan, lepak2, cari ketenangan, layan perasaan, siapkan asgment, projek2, meting itu meting ini..

bila stress je aku lepak2 kat kampus.. bawak diri la konon sorang diri jalan2 tak pun duduk sorang2 mengenang nasib diri kununnya lah......;p dan tempat yg aku selalu tujui kalo nak melayan perasaan adalah di sepanjang lingkaran budiman tu hehe... cam tak de tempat lain dah kan2?? mula dr depan bitara sampai ke surau an nur terus ke tengah padang UPSI tu... tempat2 ni la aku selalu beseorngan kalo nak tau....huhu...

tp mulai esok

sume ni akan tinggal kenangan..

masing2 akan bawa diri.. temasuklah aku..

rasa sayang lak nak tinggalkan tempat ni... ye lah, tempat terjatuh lagi dikenang, inikan plak tempat berjuang sape yg tak kenang weh...



ntah la

dah tak tau nak ckp pe

harapan aku.. biarlah tinggal harapan..




sedey plak nk tinggalkan tg malim ni...

bnyak kenangan aku kat sini....

rasa nak benci je....

Wednesday, November 4, 2009

final exam aku kt upsi..


6 hb & 11 hb nov 2009...

ngah bejuang nih hehe


2 papers je sem ni hehe...
"berpenat lelahlah kerana sesungguhnya kesenangan itu selepas kepayahan... jgn berdukacita kerana hidup ini meletihkan, sebab demikianlah hidup itu diciptakan." - imam Syafie -