Sunday, May 24, 2009

minggu ke dua LI

dah belalu 2 minggu kat sini
sok mula la minggu ke 3
yg pasti aku akan dipindahkan ke bahagian lain plak

ape2 pon
terima je la

pastu td n sabtu aku ngan budak2 sini menghabiskan masa ujung mingu kat sini-- besiar2 pusing2 kuala selngor n kawasan sekitar

best gak la
bdak2 kelas yg kat tg malim join sekali
hehe... sok aku masukkan gambar2 percutian kami kat sini....;p

k nite aku nak tdo
sok keje....

Monday, May 18, 2009

sy tak besalah lalala~~~

minggu ni aku kena hantar ke bahagian pejabat tempat aku wat LI.... tak macam mingu lepas aku kena bahagian jualan n perkhidmatan pelanggan... masuk je kul 8 aku diberi taklimat tentang pentadbiran dan pengurusan syarikat.... pastu mcm biase dok releks2 sambil buka ym, youtube, berita online, fs, tagged, blogspot, facebook, my year book, sampai kul 11 aku kena p bank in duit... dah penah wat mingu lps... Rm3-4 ribu gak la skali bawak cash...hehe menakutkan kalo kena ragut...... pastu balik ofis releks2 sampai waktu rehat pastu masuk balik mcm biase.. ym fs tagged emel youtube.... ni la keje aku sepanjang hari ni... masuk je kul 4 ptg.. betimbun2 keje die bg.. ceh penat tol.... last2 6.30 ptg bru leh blik... tu pon tak siap keje aku.. pagi sok la sambung hehehe..... pastu sok lak la aku sambung entri ni heheh......

Sunday, May 17, 2009

hujung minggu d kola slngor




petang td tutor aku kat upsi en. salleh bawak jalan2 kat sekitar kola selngor ni... lawat tempat2 menarik, tempat besejarah, pusing2 pekan pastu minum2 sambil borak2...




bukan selalu dpt peluang camni... hehe....


en salleh lah org yg betanggunjawab bawak aku ngan member2 lain wat latihan industry kat sini.. baik sungguh die.. susah payah carikan tempat LI, tmpat tinggal pastu uruskan sumer2 la keperluan kami kat sini... tq la ye en sallah


moga tuhan je dpt membalas jasa encik...

Saturday, May 16, 2009

selamat hari...

15 hari aku--aku semakin tua... tq pd sume yg wish n bg hadiah..

16 hari guru--tq cikgu.. dan aku Insya Allah bakal guru..

17 hari ahad--hari minggu-hari tuk berehat setelah seminggu bekeje@praktikal@latihan industry... dah belalu seminggu aku kat sini
tinggal lg 5 minggu utk aku habiskan LI Insya Allah.

ape pon aku besyukur atas ape yg aku lalui di saat ini.. alhamdulillah...

Wednesday, May 13, 2009

letih gak laa...

hehe dah 3 hari aku aku menjalani kehidupan kat kola selngor ni...
hari petama wat bodo
hari kedua wat rajin
hari ke3 kena wat hukhuk.....
ape pon memng best dok sini hehee.... sbb nyerrr keje tak de cuti hehe....;p

Friday, May 8, 2009

woowwowow

hari2 terakhir kat kolej
tak de mende nak wat

dah berakhir lah 6 sem kat sini-berakhir tahun ketiga
tinggal lg satu taun-menanti final year plak....

huhu